22è Congrés Internacional d’Hospitals i Serveis Sanitaris Promotors de la Salut

Sin título

 El passat 24 d’abril es va celebrar a Barcelona el 22è Congrés Internacional d’Hospitals i Serveis Sanitaris Promotors de la Salut.

L’objectiu principal del congrés, que ja compta amb 600 professionals d’arreu del món inscrits, és canviar la cultura a hospitals i altres serveis sanitaris per tal que treballin proactivament la promoció de la salut. Per aconseguir-ho, es posen sobre la taula estratègies d’integració de la promoció de la salut tant en els procediments organitzatius com en els processos assistencials.

La Unitat de Crisis i Emergències d’Axios Suport Psicològic a l’Administració hi va participar en col·laboració amb Dipsalut, exposant el programa PM04 de “Suport i atenció psicològica en situacions de crisi als municipis”  que ofereix  suport psicològic en els 221 municipis de la demarcació de Girona davant de situacions de crisis, emergències, desastres, catàstrofe o agressió sexual, així com formació per a professionals en primers auxilis psicològics i en tècniques d’autoprotecció.

Trobareu més informació sobre la conferència a:

http://www.hphconferences.org/uploads/tx_mhlbihphdb/abs_6891.pdf

Captura de pantalla 2014-05-05 a les 13.37.13

Posted on 5 Mai 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: