Reconeixement a la tasca formativa de la Unitat de Crisis i Emergències d’Axios SPA i Dipsalut

IMG_0896

 

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró va celebrar el diumenge 18 de maig de 2014, sota la direcció del seu president el Sr. Miquel Granados, el desè aniversari de la creació de l’associació amb un complet programa, que sota el títol genèric de “VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL, IMPLICATS AMB LA SOCIETAT” incloïa la presentació de la organització i gestió del centre d’acollida en cas d’emergència, així com diverses ponències de professorat i autoritats, inclosos el President de la Diputació de Girona i alcalde de Castell-Platja d’Aro Sr. Joan Giraut i Cot, el Director General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya Sr. Jordi Aurich Taberner i el Director dels Serveis Territorials d’Interior de la Generalitat de Catalunya a Girona Sr. Albert Ballesta i Tura.

En el transcurs dels actes, el programa Pm04 de suport i atenció psicològica en situacions d’emergència al municipi va rebre el reconeixement per la tasca formativa realitzada als diferents professionals dels equips d’intervenció en emergències, a través dels cursos de formació en Primers Auxilis Psicològics per a integrants i gestors dels equips d’intervenció, que s’ofereixen regularment a Dipsalut en el marc de l’esmentat programa.

 

Posted on 22 Mai 2014, in Unitat de Crisis i Emergències. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: