Participació en la XXIII Setmana Psicològica de la UdG i Col·laboració amb l’Àrea d’Estudis de Psicologia 19 i 27 d’abril del 2017

Tres membres de la Unitat de Crisis i Emergències d’Axiossetmana psico

han preparat i donat el taller “LA INTERVENCIÓ PSICOLÒGICA EN CRISIS I EMERGÈNCIES. Com treballen els professionals de la Psicologia en els escenaris de les emergències” en el marc de la XXIII Setmana Psicològica de la Universitat de Girona. Aquesta és la quarta vegada que membres de la unitat col·laboren amb els organitzadors, l’Associació de Recerca i Promoció de la Psicologia (ARPP).

En el transcurs del taller varen explicar la organització, composició, funcionament, tasques i intervencions del Servei d’Emergències Psicològiques de Dipsalut del que formen part. Tot seguit els alumnes varen poder participar en la simulació de diversos casos pràctics preparats per a ells, on van tenir l’oportunitat de participar en la dramatització de diferents situacions crítiques, exercitar-se intervenint en la seva resolució de manera molt pràctica, rebre els consells i indicacions dels docents, per finalment disposar de suficients arguments per debatre sobre aquest àmbit de treball.

A la setmana posterior, un altre membre de la UCIEM-Axios, juntament amb un grup d’estudiants de 4rt de psicologia i una actriu, van preparar un role playing en relació a la intervenció en intents de suïcidi, i van parlar d’aspectess pràctics en aquest tipus d’intervencions als estudiants de 4rt. de l’assignatura “Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències”.

Els membres de la Unitat de Crisis i Emergències d’Axios participen de manera activa com a docents en múltiples processos formatius, com el màster en “Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències” de la FUdG o els diferents cursos per a professionals d’equips d’emergències que ofereix Dipsalut de manera semestral, entre d’altres.

Posted on 28 Abril 2017, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: