Curs de postgrau en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències

Clica a la imatge per accedir a informació sobre aquesta formació

Clica a la imatge per accedir a informació sobre aquesta formació

L’opinió pública reconeix cada cop més la importància de tenir cura dels aspectes psicològics de les víctimes d’esdeveniments traumàtics. Estem parlant de conjuntures que van des de les intervencions en grans catàstrofes i desastres, fins a les pèrdues originades per malalties greus, accidents o altres situacions amb alt potencial traumàtic i que poden comportar un canvi dràstic en la percepció del món per part de qui ho pateix. Volem emfatitzar la importància de tenir professionals preparats de manera adient i rigorosa, per cobrir les necessitats d’informació, reconeixement, tractament i equilibri emocional que presenten tant els afectats, com els seus familiars i, fins i tot, els mateixos professionals de les emergències que han de treballar moltes vegades en situacions tan exigents. Ens centrarem prioritàriament en aquelles intervencions més properes, tant en l’espai com en el temps, a l’origen de l’experiència traumàtica.

Posted on 17 Juliol 2013, in Unitat de Crisis i Emergències and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: