Psicologia de l’Esport: La creativitat

Triathlon

Cliqueu sobre la imatge per obrir el document complet en format PDF

Immensitat”. L’ illa capgirada.

Hi havia una vegada una illa ben bé al mig de l’oceà més gros de la terra que es va distingir per una peculiaritat a l’hora de comunicar-se. S’expressaven dient o escrivint, just el contrari del que pensaven. De fet la illa s’anomenava Immensitat quan no era pas gaire més gran que un illot.

Això que en l’època actual, pot no estranyar-nos, a mi en el seu moment, ja fa uns anys, va cridar-me molt l’atenció. Tot va començar en caure en les meves mans un manuscrit, posat dins una ampolla, redactat anònimament per alguna persona que es presentava com a entrenador esportiu. L’ampolla, ves a saber com, va aparèixer en una platja de Roses.

Us preguntareu (com jo en el seu moment) què era el que hi havia escrit. Doncs bé, de manera molt resumida. Es tractava d’una mena de decàleg on s’expressaven les opinions i desitjos dels nens practicants d’esport de l’illa.

A mi va ser-me útil, i és per aquest motiu que m’atreveixo a fer-lo públic a altres persones. Espero que, seguint l’estil comunicatiu de l’illa:  no us serveixi per res.

……

Quim Palau

Psicòleg

Posted on 12 Juliol 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: