Programa de suport i atenció psicològica en casos d’emergència a Girona

foto

Clicar damunt la imatge per consultar el programa de suport i atenció psicològica en situacions d’emergència al municipi

El departament d’Interior i Dipsalut han signat avui un conveni de col·laboració per incorporar el Cos de Mossos d’Esquadra, de la Regió Policial de Girona, en el Programa de suport i atenció psicològica en situacions d’emergència de Dipsalut. D’aquesta manera els comandaments de la Regió Policial de Girona podran sol·licitar l’activació del servei.

El delegat del departament d’Interior a Girona, Sr. Albert Ballesta, apunta que aquest acord millora les possibilitats d’activació del servei ja que el Cos de Mossos d’Esquadra és present a la totalitat del territori, de manera que es facilita l’activació del servei en aquells municipis que no disposen de Policia Local.

Aquest programa ofereix assistència psicològica especialitzada i immediata, a víctimes de fets traumàtics i a professionals implicats en les emergències, a través de la intervenció de la UCIEM (Unitat de Crisis i Emergències) d’Axios.

Posted on 19 Juliol 2013, in Unitat de Crisis i Emergències and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: