Nou màster en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències

Per a més informació cliqueu a:  màster IPCE

La Fundació de la Universitat de Girona (FUdG), Dipsalut, la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i Axios Suport Psicològic a l’Administració, col·laboren en el nou màster semi presencial en “Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències” que es realitzarà durant el proper curs acadèmic 2016-17 a Girona.

logo FundUdG

Equip docent

El coordinador del màster i un nombre significatiu de docents pertanyen a la Unitat de Crisis i Emergències d’Axios, o són professionals molt qualificats i amb àmplia i contrastada experiència en el seu propi camp de treball, aconseguint-se així una excel·lent simbiosi entre els continguts teòrics que s’impartiran i el bagatge i experiències pràctiques assolides a través de la seva extensa praxi professional.

Presentació

L’opinió pública reconeix cada cop més la importància de tenir cura dels aspectes psicològics de les víctimes d’esdeveniments traumàtics. Estem parlant de conjuntures que van des de les intervencions en grans catàstrofes i desastres fins a les pèrdues originades per malalties greus, accidents o altres situacions amb elevat potencial traumàtic i que poden comportar un canvi dràstic en la percepció del món per part de qui ho pateix. Cada vegada es fa més palesa la importància de tenir professionals preparats de manera adient i rigorosa per cobrir les necessitats d’informació, reconeixement, tractament i de recuperació de l’equilibri emocional que presenten tant els afectats, com els seus familiars i, fins i tot, els mateixos professionals dels diferents equips d’emergències que han de treballar moltes vegades en condicions tan exigents.

Objectius pedagògics

Els alumnes d’aquest màster adquiriran coneixements psicològics i psicopatològics associats a les crisis i emergències. Coneixeran les principals tècniques d’intervenció psicològica en aquestes circumstàncies i estaran en condicions d’aplicar Primers Auxilis Psicològics especialitzats a totes les persones afectades per aquestes situacions, sovint amb alt potencial traumàtic.

A qui s’adreça

El màster s’adreça a professionals de la Psicologia; de l’àmbit sanitari (Medicina, Infermeria, Tècnics d’Emergències Sanitàries); de la intervenció social (Treball Social, Assistència Social, Educació Social) i de la docència (Mestres, Professors).

Comandaments i integrants dels cossos de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers, Protecció Civil o altres professionals d’equips d’emergències en possessió d’estudis universitaris finalitzats.

**Les persones sense titulació universitària que compleixin algun dels següents requisits poden inscriure-s’hi i obtenir el Certificat d’Assistència al màster:

  • Professionals d’equips d’emergències en actiu (policies, bombers, sanitaris, voluntaris de protecció civil, forestals).
  • Professionals en actiu d’altres professions relacionades amb les emergències, prèvia valoració per part de la direcció del curs de màster.

Posted on 23 Juny 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: