1a. Jornada de Treball Sobre Psicologia de les Emergències de Girona

dscn6963

El dissabte 16 d’abril s’ha celebrat a Girona la “1a. Jornada de treball sobre Psicologia de les emergències”, organitzada per la delegació de Girona del COPC, amb la col·laboració de Dipsalut.

A la jornada hi han participat una vintena de professionals dels diferents equips de Psicologia d’emergències que treballen a l’àmbit territorial de Girona: el Grup d’Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències (GIPCE) de la delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), l’Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) d’Intervenció Psicosocial de la Creu Roja i el Servei d’Emergències Psicològiques de Dipsalut.

Els principals objectius de la jornada han estat comparar, aprendre i compartir les metodologies de treball dels diferents equips que hi han participat, presentar i debatre experiències i intervencions viscudes, crear sinergies positives entre tots els professionals que hi intervenen, treballar per generar models de treball compatibles i homogenis entre els diferents equips i crear un corpus de coneixement entorn de la Psicologia d’Emergències que permeti unes intervencions cada vegada més ajustades al que se’ns demanda des de la societat.

En el transcurs de la jornada s’han exposat i s’han treballat casos sobre intervencions realitzades per l’equip ERIE Psicosocial de la Creu Roja i pel Servei d’Emergències Psicològiques de Dipsalut.

La voluntat dels participants és que aquesta jornada de treball tingui continuïtat en el temps i se’n vagin organitzant d’altres de manera regular, algunes d’elles obertes a altres equips de professionals que participen també en la gestió de les emergències.

Notícia Dipsalut

Notícia COPC Delegació Girona

Posted on 18 Abril 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: