Axios i Dipsalut reben una felicitació dels Mossos d’Esquadra

Jordi Frau, coordinador de l'equip, en el moment de rebre el reconeixement

(De davant a darrere, el segon a l’esquerra) Jordi Frau, coordinador de l’equip, en el moment de rebre el reconeixement

El dia 9 d’abril d’enguany, l’equip que coordina el programa de “Suport i atenció psicològica en situacions d’emergència al municipi” de Dipsalut, i que gestiona la Unitat de Crisis i Emergències d’AXIOS Suport Psicològic a l’Administració, ha rebut una felicitació pública del cos de Mossos d’Esquadra que correspon, segons el Decret 184/1995, de 13 de juny, al “desenvolupament de tasques o actuacions professionals en l’àmbit policial, bé sigui en la branca operativa, de gestió, de suport o tècnica, de notòria transcendència o que siguin rellevants per al desenvolupament d’aquest cos policial”.

L’objectiu del programa és oferir assistència psicològica immediata i especialitzada, en el mateix lloc on es produeixen les emergències i els fets traumàtics. Tanmateix, regularment s’ofereixen també cursos de formació en Primers Auxilis Psicològics, dirigits tant als integrants dels diferents  equips d’emergències, com als seus gestors.

Els responsables de tots els municipis de la demarcació de Girona, així com el cos de Mossos d’Esquadra, poden activar el servei en qualsevol moment, trucant al telèfon de referència del coordinador del grup de psicòlegs d’emergències.

Posted on 18 Abril 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 comentari.

  1. Una gran notícia!! me n’alegro molt:)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: