Presentació del nou grup de treball de psicologia de les emergències del COPC de Girona

2014-12-13 12.36.49

El nou grup de treball de Psicologia de les emergències de la Delegació de Girona del COPC es va presentar oficialment el dissabte dia 13 de desembre davant d’un nombrós públic i a través d’una sessió de cinema fòrum realitzada al Museu del Cinema de Girona, on es va projectar la pel·lícula “Lo imposible”.

En acabar la projecció, en Natxu Brunet, psicòleg consultor en emergències, docent, fundador de la Sociedad Española de Psicologia Aplicada a Desastres y emergencias i cap de la Unitat d’Assistència i Intervenció en Crisis del CME de 2002 a 2011, va introduir, en una magnífica ponència, quines són les tasques que realitzen i quines són les principals dificultats que es troben sovint els equips especialitzats en Psicologia de les emergències en les seves intervencions, especialment quan han de fer front a situacions i escenaris d’alta complexitat en entorns de grans emergències i desastres.

Tot seguit es va cloure l’acte amb un debat molt participatiu sobre el paper dels professionals de la psicologia i la seva tasca en les emergències.

Posted on 22 Desembre 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: